Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Joi, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Pompilius Onofrei

10 Mai 2016
Vizualizari: 428
Comentează add

Spectacol-maraton desfăsurat la Teatrul "Regina Maria” din Oradea, cu prilejul celei de-a 24-a ediţii a Galei Premiilor UNITER.

Câștigătorii Galei Premiilor UNITER 2016 Câștigătorii Galei Premiilor UNITER 2016 - Conține audio

pompilius-onofrei

Foto: facebook.com/UNITERoficial

Dintre cele 25 de premii oferite în total, 14 au fost premii de excelenţă, speciale, sau care au fost decernate pentru întreaga activitate artistică unor importante personalitaţi ale teatrului românesc.
 
Cel mai important premiu al serii - pentru cel mai bun spectacol - a fost decernat trupei Teatrului Naţional „Lucian Blaga” Cluj-Napoca, pentru producţia Clasa noastră de Tadeusz Słobodzianek, regia László Bocsárdi.
 
Intre celelalte 11 premii care răsplătesc performanţa scenică din anul 2015, cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Marian Râlea pentru rolul Tullius din spectacolul Marmură la Teatrul Bulandra, Bucureşti, pentru actor in rol secundar - laurii au revenit lui Marius Manole pentru rolurile interpretate in spectacolul Între noi e totul bine la Teatrul Naţional din Bucureşti, iar cea mai bună actriţă în rol secundar - Ilinca Manolache pentru rolurile din spectacolul Anul dispărut. 1989 la Teatrul Mic, Bucureşti.
 
Premiul pentru cea mai bună scenografie a fost adjudecat de Adrian Damian, iar Premiul pentru Debut i-a revenit actriţei Ada Galeş pentru rolul Denise din spectacolul Copilul problemă la Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov.
 
Premiile celei de­a XXIV­a ediţii a Galei UNITER
 
Audio: 

Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live