Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

13 Iulie 2011
Vizualizari: 1740
Comentează add

Un singur bilet de loterie cumpărat în Marea Britanie a câtigat cea mai mare sumă din Europa, aproximativ 185 de milioane de euro, sumă oferită de loteria Euro Mllions.

Câştig record de 185 de milioane de euro la loterie

razvan-stancu

Un bilet de loterie cumpărat în Marea Britanie a câştigat circa 185 milioane de euro în loteria Euro Millions, cel mai mare premiu obţinut vreodată în Europa, potrivit BBC.

Nu se ştie, încă, dacă biletul a fost cumpărat de o singură persoană sau de un grup de jucători.

Numerele câştigătoare la loteria Euro Millions sunt 17, 19, 38 şi 45, iar numerele norocoase "Lucky Stars" sunt 9 şi 10.

Un purtător de cuvânt al Loteriei Naţionale a declarat că acesta este cel mai mare câştig văzut vreodată în Marea Britanie şi Europa, care l-a întrecut pe cel de anul trecut din octombrie, în valoare de aproximativ 130 de milioane de euro.

Câştigătorii trebuie să sune la un număr de telefon pus la dispoziţie de loterie pentru a intra în posesia câştigului.

Identitatea câştigătorului loteriei Euro Millions de anul trecut, în valoare de 130 de milioane de euro, nu a fost dezvăluită până în prezent, nu se ştie dacă biletul câştigător a fost deţinut de o persoană sau de un sindicat.

Loteria Euro Millions debutează cu o sumă de 15 milioane de euro, care creşte la fiecare extragere, până atinge plafonul de 185 de milioane de euro.

Jocul a fost înfiinţat în anul 2004 şi reuneşte zece loterii din nouă ţări: Franţa, Marea Britanie, Luxemburg, Belgia, Spania, Elveţia (cu două loterii), Portugalia, Irlanda şi Austria.


Etichete loterieEuro MillionsMarea Britanie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live