Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Marin

6 Iulie 2014
Vizualizari: 1284
Comentează add

Bucureştenii care au achiziţionat cartele de călătorie cu metroul prin mesaje pe telefon pot să le folosească doar până la jumătatea lunii august.

Cartelele Metrorex cumpărate prin SMS au valabilitate redusă

andreea-marin

Staţie de metrou. Foto: Ionuţ Iamandi.

Bucureştenii care au achiziţionat cartele de călătorie cu metroul prin mesaje pe telefon pot să le folosească doar până la jumătatea lunii august.

Sâmbătă, au fost repuse în funcţiune serviciile de validare în toate staţiile de metrou, fără a mai permite deocamdată achiziţionarea altelor noi, prin intermediul aceluiaşi sistem.

"Metrorex şi firma au avut o convenţie de colaborare pentru testarea tehnică a unui sistem de plată a tarifului de călătorie utilizând telefonia mobilă prin transmiterea unor SMS-uri. Această convenţie de colaborare a expirat la 30 iunie 2014 pentru că între timp firmele de telefonie mobilă au mai vândut SMS-uri.

"Din respect pentru călători, Metrorex a prelungit durata de utilizare a SMS-urilor deja vândute până la mijlocul lunii august" a declarat şeful serviciului de marketing al Metrorex, Tiberiu Moldovan.

Întrebat dacă operatorii de telefonie mobilă au comercializat călătorii fără acordul Metrorex, Tiberiu Moldovan a precizat că nu era necesară încuviinţarea companei de transport, deoarece operatorii "ştiau convenţia de colaborare pentru efectuarea unui experiment tehnic care expira la 30 iunie".


Etichete ştiri BucureştiMetrorexTiberiu Moldovantelefonie mobilăoperatricălătorietrenSMS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live