Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Coşlea

8 Mai 2013
Vizualizari: 1208
Comentează add

Societatea Română de Radiodifuziune şi Editura "Compania" vă invită la lansarea cărţii "Aşa s-a născut omul nou. În România anilor '50".

Carte semnată de Dorin Liviu Bîtfoi, lansată la Sala Radio

alexandra-coslea

Societatea Română de Radiodifuziune şi Editura “Compania” vã invitã la lansarea cãrţii “Aşa s-a născut omul nou. În România anilor ’50”, semnată de Dorin Liviu Bîtfoi.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Presã al Societãţii Române de Radiodifuziune (str. General Berthelot nr. 60 - 64, sector 1) joi, 9 mai 2013, la ora 12.00.

Volumul va fi prezentat de Ovidiu Miculescu, preşedinte director general al Radio România, Dan Preda, Adina Kenereş, Valentin Protopopescu şi autorul.

 

“Aşa s-a născut omul nou. În România anilor ’50”. Cum a fost posibil ? Aşa !

Veţi citi ca pe un roman o carte mare cum n-aţi mai văzut, dar mereu v-aţi gândit că ar trebui să existe. Nu de alta, dar vă întrebaţi din ce în ce mai des: cum de s-a ajuns aici?! Simplu: pe calea viguros deschisă... în România anilor ’50 !

Şi mai simplu spus: până acum a lipsit tabloul de ansamblu, onest alcătuit din “radiografii” ale tuturor domeniilor, şi, deci, a lipsit tocmai imaginea de buldozer + malaxor + clocitoare + bandă rulantă din care a rezultat... omul nou ! Acela care pare iresponsabil, incompetent, vorbăreţ beutor de bere şi mâncător de mici, impostor de lux şi hoţ la drumul mare."

Adina Kenereş

  


Etichete lansarea carteSala RadioDorin Liviu BîtfoiOvidiu MiculescuSocietatea Română de RadiodifiuziuneValentin ProtopopescuDan Preda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live