Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Iulie 2016
Vizualizari: 1114
Comentează add

ASF a decis să retragă autorizaţia de funcţionare a societăţii Carpatica Asig SA, după ce s-a constatat că societatea este în insolvenţă.

Carpatica Asig a rămas fără autorizaţie de funcţionare

radiojurnal

   

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis să retragă autorizaţia de funcţionare a societăţii Carpatica Asig SA, după ce s-a constatat că societatea este în insolvenţă, a anunţat astăzi ASF într-un comunicat.

Carpatica Asig avea în portofoliu, la sfârşitul anului trecut, peste un milion de poliţe RCA, dar din cauza situaţiei grave financiare pe care o traversează compania, ASF va cere deschiderea procedurii de faliment. 

Este a doua decizie de acest gen, în decurs de o lună.

La sfârşitul lunii trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară a luat măsuri similare şi faţă de Societatea FORTE Asigurări Reasigurări S.A.

Justiţia s-a pronunţat deja în luna aprilie, în cazul falimentului  companiei ASTRA, iar clienţii păgubiţi au început să-şi primească banii de la Fondul de Garantare a Asigurărilor.

Potrivit estimărilor, suma totală a despăgubirilor, în cazul ASTRA, în contul celor peste 57.000 de dosare preluate de la Astra, s-ar ridica la aproape o jumătate de miliard de lei.


Etichete Carpatica AsigASFautorizatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live