Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Decembrie 2020
Vizualizari: 351
Comentează add

Un restaurant din Singapore a devenit primul loc unde se serveşte carne de pui produsă în laborator.

Carne de pui "crescută" în laborator, servită în restaurant

florin-lepadatu

Foto: Arhivă Agerpres.

Un restaurant din Singapore a devenit primul loc unde se serveşte carne de pui produsă în laborator.

Consumul cărnii crescute în laborator a fost aprobat de agenţia de reglementare în domeniul alimentar din Singapore, la începutul lunii decembrie.

Companiile care promovează acest tip de carne, ce se obţine prin hrănirea artificială a unei celule prelevate de la animal, susţin că produsele lor au aceleaşi beneficii ca substitutele vegetale ale cărnii.

Carnea se regăseşte acum în crochetele de pui servite la un restaurant privat din Singapore, iar clienţii sunt invitaţi să îşi spună părerea în legătură cu gustul acestor preparate, relatează BBC, citat de Rador.


Etichete găinipui

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live