Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA - continuare Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Noiembrie 2018
Vizualizari: 344
Comentează add

Citaţia este urmare a unui denunţ depus de o societate reprezentată de Răzvan Savaliuc.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui, a fost citată la Parchetul General

radiojurnal

 Foto: Agerpres

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a fost citată pentru 15 noiembrie la Parchetul General, potrivit unor surse judiciare, pentru a fi audiată într-un dosar deschis în urma unui denunţ privind sumele de bani obţinute de familia Iohannis din închirierea unui imobil.

Denunţul a fost depus de o societate reprezentată de Răzvan Savaliuc. Plângerea îi vizează pe preşedintele Klaus Iohannis, pe soţia sa, dar şi pe notarul Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru infracţiuni de abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Iniţial, denunţul a fost înregistrat în mai 2018, la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior la Parchetul General. În denunţ se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului 320.000 de euro, suma obţinută din închirierea unui imobil din Sibiu care a fost dobândit nelegal, conform deciziei definitive din februarie 2017 a Curţii de Apel Piteşti.


Etichete denunţRăzvan SavaliucCarmen IohannisKlaus IohannisimobilDNAAlbaSibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live