Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 02 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

7 Octombrie 2018
Vizualizari: 661
Comentează add

Ministerul Afacerilor Interne a gestionat foarte bine tot ceea ce ţine de referendum, a declarat, duminică, ministrul de Interne, Carmen Dan.

Carmen Dan: MAI a gestionat foarte bine tot ce ţine de referendum

radu-dobritoiu

Ministerul Afacerilor Interne a gestionat foarte bine tot ceea ce ţine de referendum, a declarat, duminică, ministrul de Interne, Carmen Dan.

'Noi - şi ieri, şi astăzi - suntem la minister şi, dacă ar fi să fac o apreciere, aş spune că, până acum, tot ceea ce intră în responsabilitatea Ministerului Afacerilor Interne a fost gestionat foarte bine. Făceam dimineaţă o analiză comparativă şi dau un exemplu - la procesul electoral din 2016 au fost sesizate în ziua votării peste 100 de fapte care intră în sfera infracţională. De această dată, cel puţin aseară, după ce s-au închis urnele de vot, am avut doar nouă infracţiuni sesizate', a precizat ministrul la ieşirea de la secţia de votare de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism 'Ion Mincu'.

Potrivit acesteia, toate aspectele sesizate autorităţilor în timpul procesului de votare sunt în atenţia poliţiştilor 'şi sunt rezolvate cu celeritate'.

'Sunt aspecte care sunt clarificate chiar în momentul în care sunt sesizate, altele care presupun o verificare, o investigare mai atentă', a adăugat ea.

Întrebată ce poate spune despre cazul studentului de la Facultatea de Drept care a făcut o plângere deoarece ar fi existat la faţa locului un poliţist care încerca să îi influenţeze pe cetăţeni vizavi de felul în care să voteze, ministrul a replicat că este un caz 'în atenţia colegilor de la Poliţie'.

'Sunt convinsă că în momentul în care vor finaliza toate verificările, vor face publice toate datele', a adăugat ea.
 


Etichete Referendum 2018Referendum familiereferendum 7 octombrie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live