Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Noiembrie 2018
Vizualizari: 388
Comentează add

Ministrul de interne, Carmen Dan, a avut o întrevedere la Washington cu procurorul general interimar al SUA, Matthew Whitaker, în cadrul reuniuni ministeriale UE-SUA.

Carmen Dan - întrevedere la Washington cu procurorul gen. interimar al SUA

radiojurnal

Carmen Dan. Foto: Agerpres.

Ministrul de interne, Carmen Dan, a avut o întrevedere la Washington cu procurorul general interimar al Statelor Unite, Matthew Whitaker, în cadrul reuniuni ministeriale UE-Statele Unite în domeniul justiţie şi afaceri interne.

România a participat la reuniune ca observator, din perspectiva preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2018 şi a prezentat priorităţile în domeniul securităţii.

Una dintre temele discutate a vizat securitatea cibernetică, respectiv prevenirea şi combaterea conţinutului terorist online şi combaterea radicalizării pe Internet.

Carmen Dan a afirmat cu prilejul reuniunii că radicalizarea nu trebuie să fie încurajată şi a precizat că trebuie găsit un echilibru între procedurile de blocare a conţinutului online privind propaganda teroristă şi libertatea de exprimare.

Următoarea reuniunue Uniunea Europeană-Statele Unite în domeniul justiţie şi afaceri interne va avea loc la începutul anului viitor, la Bucureşti.


Etichete Ministrul de interneCarmen DanWashingtonprocurorul general interimar al Statelor UnitesuaMatthew Whitakeruesecuritate cibernetica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live