Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2018
Vizualizari: 594
Comentează add

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut noului şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, să facă o analiză a situaţiei din această instituţie.

Carmen Dan a cerut o analiză a situaţiei din cadrul Poliţiei Române

radiojurnal

Ministrul Carmen Dan. Foto: Agerpres.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut noului şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, să facă o analiză a situaţiei din această instituţie şi să vină, într-o lună, cu un plan de măsuri pentru rezolvarea problemelor existente.

Ministrul de Interne a apreciat că este nevoie de o reformare profundă a Poliţiei pentru ca incidente precum cel al agentului de la Poliţia Rutieră, acuzat de agresiuni sexuale, să nu se mai întâmple: 

Carmen Dan: A fost o discuţie prin care am transmis mai degrabă asumarea unei misiuni. Această misiune priveşte reforma profundă pe care şi-au asumat, ca împreună şi cu susţinerea conducerii Ministerului să o înfăptuiască în Poliţia Română. Ceea ce s-a întâmplat, spunem că este o situaţie dificilă, dar eu am spus şi în cadrul acestei întâlniri, această situaţie dificilă îşi are izvoarele în Poliţia Română, nu în altă parte, motiv pentru care ne-am asumat ca într-o primă instanţă să avem o analiză profundă a realităţilor din sistem, o analiză reală, consistentă şi în termen de cel mult o lună de la acea analiză, de la acea diagnoză să avem un plan de măsuri cu termene asumate, cu termene bine luate în calcul, pentru a începe să facem ceea ce ne-am propus, şi anume reformarea sistemului; înseamnă idenficarea în totalitate, în integralitate a tuturor vulnerabilităţilor din sistem, asumarea problemelorpe care le identificăm şi bineînţeles, identificarea soluţiilor.


Etichete ministrul de internecarmen danpolitia romanacatalin ionitapolitia rutiera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live