Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

5 Mai 2012
Vizualizari: 6044
Comentează add

Ritza

Care mai de care - 5 mai 2012 Care mai de care - 5 mai 2012 - Conține audio Care mai de care - 5 mai 2012 - Conține video

victor-spirache

                                  Ritza

Subiecte care mai de care și în această ediție. De la pipele construite din pasiune de Aurelian Cojocaru din București la expoziția „Anatomistul”, inaugurată ieri la Galeriile Regale din Londra, expoziție consacrată lui Leonardo da Vinci; de la măgărușa Ritza la zimbrii din Parcul Natural Vânători, lăsați de-o lună în libertate. Reportaje realizate de Ana Maria Olteanu, Dan Vasiliu, Simona Șerbănescu și Ștefan Daraban.

Doi jurnalişti francezi independenți, Marianne Rigaux şi Jean-Baptiste Renaud, au realizat un web-documentar despre situaţia românilor din Franţa: „Stigmatizaţi. Cuvinte ale românilor.” Un reportaj de Roxana Vasile.

Avem și două premiere muzicale: o colaborare a trupei Iris cu rapperul Puya și un hit al canadiencei Carly Rae Jepsen, aflat pe primul loc în top-urile din Australia, Irlanda, Marea Britanie și țara natală.Playlist-ul ediției:

Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Randy Scruggs – Amie
Zoia Alecu – Le Chanson de Ritza
Paul McCartney – Pipes of Peace
Iris feat. Puya – O lume doar a lor
Queen – Killer Queen
Phoenix – Hăituit
David Christie – Saddle Up

Aștept opiniile și comentariile voastre pe facebook.com/vspirache


Etichete Aurelian CojocarupipeAnatomistulLeonardo da VinciMarianne Rigaux şi Jean-Baptiste RenaudStigmatizaţi. Cuvinte ale românilor.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live