Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

25 Februarie 2012
Vizualizari: 4463
Comentează add

De Dragobete, românii au intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume

Care mai de care - 25 februarie 2012 Care mai de care - 25 februarie 2012 - Conține audio Care mai de care - 25 februarie 2012 - Conține video

victor-spirache

De Dragobete, românii au intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume. De la 10 dimineața la 10 noaptea, sute de oameni au conceput declarații de dragoste în locul special amenajat pe str. Lipscani din Centrul Vechi al Bucureștiului. Ca să doborâm recordul deținut de americani, erau necesare 1076 de mesaje. Noi am strâns 1468, toate alcătuind … cea mai mare scrisoare de dragoste din lume (cu dimensiuni de 2m înălțime și 4,5m lungime). Totul s-a desfășurat sub atenta supraveghere a doamnei Seyda Subasi-Gemici, judecător oficial al Guiness World Record. Cu ea a stat de vorbă Ioana Stătescu.

Cu doar 5 zile înainte de 1 Martie, în Capitală este o foarte mare ofertă de mărțișoare. Însă pe cele mai cele frumoase le găsiți în târgurile organizate la Muzeul Țăranului Român, dar și la Muzeul Satului, acolo unde a fost și colega mea, Liliana Nicolae.

Din Paris, corespondenta noastră Roxana Vasile, ne oferă picante observații electorale.

Interviul pe care ni-l propune Ilie Pintea este încă o dovadă a faptului că Valea Jiului este o zonă cu mulți oameni deosebiți. Interlocutorul corespondentului nostru este, de data aceasta, Neluțu Lazăr, antrenor de fitness la Vulcan. Dl. Lazăr își petrece majoritatea timpului printre aparate complicate și greutăți … care mai de care. Până aici nimic ieșit din comun. Numai că el nu este un sportiv obișnuit, pentru că în 1987, la doar 20 de ani, și-a pierdut piciorul drept într-un accident de mină. De atunci, viața lui s-a schimbat cu totul. În sport a găsit energia necesară pentru a merge mai departe.

Și-a construit singur toate aparatele din sala de forță, joacă fotbal și se mândrește cu elevii săi. Iar ei, cu profesorul lor al cărui exemplu îi motivează din plin.

Și pentru că v-am promis, iată aici videoclipul piesei Odile interpretată de frumoasa Nadeah, cu care se încheie ediția:Playlist-ul ediției:

Bandidos – Gata de show
Bruce Springsteen – We Take Care Of Our Own
Elvis Presley – It's Now or Never
VH2 – Să crezi în tine
Tom Hugo – Wildest Man Alive
Nadeah – OdileAștept opiniile și comentariile voastre pe facebook.com/vspirache
 


Etichete DragobeteCartea Recordurilorcea mai lungă scrisoare de dragoste din lumeLipscaniSeyda Subasi-GemiciValea JiuluiNeluțu Lazăr.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live