Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

18 Februarie 2012
Vizualizari: 4638
Comentează add

I Will Always Love You

Care mai de care - 18 februarie 2012 Care mai de care - 18 februarie 2012 - Conține audio Care mai de care - 18 februarie 2012 - Conține video

victor-spirache

                          Whitney Houston

În jud. Buzău, satul Băltăgari, comuna Bisoca, oamenii spun că este nevoie de utilaje pentru deszăpezire, mai mult decât ar fi nevoie de pâine sau de mâncare în general. Cristina Moise a realizat acolo un reportaj interesant și câteva fotografii pe care merită să le vedeți. Le găsiți în această GALERIE FOTO.

În oraşul brazilian Rio de Janeiro a început cunoscutul carnaval, care precede intrarea în Postul Paştelui. Până marţi, distracţia este cuvântul de bază, principale bulevarde sunt închise traficului autovehiculelor, din cauza grupurilor masive de petrecăreţi care invadează oraşul. Cu detalii, Constanța Comănici.

Vă mai aduceți aminte că, înainte de 1990, atunci când pungile de plastic erau rare, sacoșele din material textil erau baza. Prietenoasă cu mediul, aceasta rezistă chiar și 10 ani, am aflat de la Ana Maria Olteanu care a realizat un reportaj la Atelierul de pânză de pe fosta platformă Faur din București.

Adela Călugăru s-a alăturat colaboratorilor acestei emisiuni. Subiectul este unul pe cât de interesant, pe-atât de dificil de abordat. Pentru că este vorba de … recuperatorii de credite. Iar colega mea a reușit să stea de vorbă cu doi dintre ei.

Viaductul de la Millau este tema reportajului realizat de corespondenta noastră din Franța, Roxana Vasile.

La doar 3 ore după încheierea acestei ediții pe RRA, în Statele Unite începeau funeraliile unei mari artiste: Whitney Houston. Finalul ediției îi este consacrat…

Play-list-ul ediției:

1. Juice Newton – Queen Of Hearts
2. Holograf – Vine o zi
3. Bruno & Marrone – Ave Maria
4. Smiley – Preocupat cu gura ta
5. Pink Floyd – Money
6. Thomas Dutronc – Comme un Manouche Sans Guitare
7. Whitney Houston – I Will Allways Love You


 

Aștept opiniile și comentariile voastre pe facebook.com/vspirache


 


Etichete BăltăgariBisocaRio de JaneiroAtelierul de pânzărecuperatorii de crediteWhitney Houston.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live