Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. Succesele muzicii romanesti Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dana Onel

18 Decembrie 2016
Vizualizari: 898
Comentează add

Vor fi organizate cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim-ajutor, în situaţii de urgenţă.

Caravana SMURD - "Fii pregătit!" ajunge în Alexandria

dana-onel

 Arhivă foto: smurd.ro.

Caravana SMURD - "Fii pregătit!" ajunge astăzi în municipiul Alexandria. De la ora 10:00, vor fi organizate cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim-ajutor, în situaţii de urgenţă.
 
Pe parcursul acestei zile, centrul mobil al caravanei SMURD va fi amplasat în centrul municipiului Alexandria, lângă Prefectură, astfel încât cetăţenii care trec prin zonă şi care sunt interesaţi, pot participa la cursurile de acordare a primului ajutor.
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, aceste cursuri de instruire au ca scop pregătirea populaţiei pentru a face faţă în situaţii de urgenţă create de dezastre naturale care ar putea afecta ţara noastră: cutremure, inundaţii sau incendii.
 
Principalele teme ce vor fi prezentate în cadrul activităţilor planificate sunt: acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator, la adult şi copil, precum şi recunoaşterea şi tratarea obstrucţiei de căi aeriene superioare.

Etichete SMURDTeleormanAlexandriacursuriprim-ajutor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live