Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Iunie 2019
Vizualizari: 577
Comentează add

Donatorii sunt aşteptaţi azi şi mâine, între orele 8:00 şi 14:00, în Piaţa Ovidiu, unde vor fi amplasate centre mobile.Campania a fost inițiată de organizatorii Untold și Neversea.

Caravana mobilă de donare de sânge"Blood Network"la Constanţa în ac weekend

radiojurnal

  Foto: Arhivă/Facebook.com.

Campania de donare de sânge "Blood Network", iniţiată de organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea, continuă - caravana mobilă fiind, la acest final de săptămână, la Constanţa.

Cei care donează sânge vor putea beneficia de un bilet gratuit la unul dintre evenimentele amintite - chiar pentru prima zi.

Donatorii sunt aşteptaţi astăzi şi mâine, între orele 08:00 şi 14:00, în Piaţa Ovidiu, unde vor fi amplasate centre mobile.

Şi cei care au donat sau vor dona la centrele de transfuzii din ţară vor primi reduceri la abonamente pentru cele două festivaluri.

Cea de-a cincea ediţie a campaniei de donare de sânge se încheie în acest an la Constanţa, după un periplu început pe 11 mai la Cluj Napoca şi continuat în Târgu Mureş, Iaşi, Timişoara, Oradea, Sibiu, Bucureşti şi Braşov - aminteşte corespondentul nostru, Sorin Cealera.


Etichete Donatori08:00-14:00Piaţa Ovidiucentre mobileBlood Network"UntoldNeversea,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live