Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

19 Aprilie 2019
Vizualizari: 709
Comentează add

Pasionaţii de lectură pot găsi la acest târg, organizat de Radio România, mii de titluri, publicate de peste 80 de edituri şi pot participa la numeroase evenimente.

Caravana Gaudeamus Radio România se află la Cluj, pentru a treia zi

radio-romania-cluj

Caravana Gaudeamus Radio România se află la Cluj, pentru a treia zi. Este cea de-a 20-a ediţie şi se derulează sub semnul Anului Cărţii în România.

Pasionaţii de lectură pot găsi la acest târg, organizat de Radio România, mii de titluri, publicate de peste 80 de edituri şi pot participa la numeroase evenimente.

Colega noastră de la Radio România Cluj-Napoca, Doina Borgovan, ne spune care sunt atracţiile zilei:


Reporter: Ziua de vineri se află sub semnul istoriei la "Gaudeamus" Cluj. De la ora 12:00, editura "Școala Ardeleană" lansează o serie de volum legate de istoria Clujului. În premieră în limba română apare un volum monumental semnat de academicianul maghiar Jakab Elek, tradus în limba română de istoricul clujean Varga Attila.

De la ora 14:00, editura "Casa Cărții de Ştiință" propune tot un în volum de istorie, semnat de Vasile Lechinţan şi care a scris cartea "Portul popular românesc de până la 1940".

De la ora 17:30, editura "Ecou Transilvan" lansează două volume de nuvele de Luigi Pirandello, traduse de reputatul italienist și traducător clujean Laszlo Alexandru.

De la ora 16:00 are loc și concursul de lectură pentru liceeni "Mircea Nedelciu". În acest an, la întrecere participa elevi din clasa a X-a.


Realizator: "Gaudemus Cluj-Napoca" stă la dispoziţia amatorilor de lectură până duminică după-amiază.


Etichete Caravana Gaudeamus Radio RomâniaClujanul cartii in romaniacarti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live