Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Aprilie 2019
Vizualizari: 428
Comentează add

Doua zile mai au la dispoziţie iubitorii de lectură pentru a ajunge la Caravana Gaudeamus Radio România de la Cluj Napoca.

Caravana Gaudeamus Radio România de la Cluj-Napoca

radiojurnal

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Emisiunea: "Radiojurnal".

Doua zile mai au la dispoziţie iubitorii de lectură pentru a ajunge la Caravana Gaudeamus Radio România de la Cluj Napoca.

Mii de titluri de carte şi numeroase evenimente culturale îi aşteaptă pe vizitatori la cea de-a 20-a ediţie a acestei manifestări. Are detalii despre programul zilei Doina Borgovan de la Radio România Cluj.

Reporter: Ziua debutează cu lansarea colecției /Long seller/ de la Școala Ardeleană. Sunt titluri care, spre deosebire de caracterul efemer al unui bestseller, se vor păstra în conștiința cititorului  - spune directorul editurii, Vasile Dâncu. Printre volumele lansate, o carte semnată de scriitoarea și jurnalista italiană Oriana Fallaci, de portughezul Gonçalo M. Tavares, dar și "Cartea insomniilor" semnată de Iulia Silaghi și tradusă de Marius Tabacu. Cărțile vor fi prezentate de Gabriela Lungu, președinta de onoare a Gaudeamus, filozoful Aurel Codoban și Valentin Derevlean, coordonatorul Librarium Cluj.

De la ora 12:30, colegul nostru Dan Moșoiu își lansează un volum de interviuri cu prozatorul Alexandru Vlad; cartea se numește "Acordul fin. Convorbiri cu Alexandru Vlad". De la ora 13:30 avem invitați de nota 10; îi cunoaștem pe elevii clujeni care anul trecut au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale. După-amiaza este dedicată celor mai mici cititori în devenire; va fi organizat un atelier de pictură pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani.


Etichete caravanagaudeamuscluj napoca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live