Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Februarie 2020
Vizualizari: 657
Comentează add

Caravana Gaudeamus Radio România este la Craiova, unde reuneşte peste 50 de edituri, mii de volume, numeroase manifestări culturale şi concursuri de lectură.

Caravana Gaudeamus, la Craiova

radiojurnal

Foto: facebook.com/radioromania.gaudeamus/.

Caravana Gaudeamus Radio România este la Craiova, unde reuneşte peste 50 de edituri, mii de volume, numeroase manifestări culturale şi concursuri de lectură.

Cei care merg la evenimentul din foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu pot găsi cărţi din toate domeniile şi pentru toate gusturile, la preţuri speciale.

Poetul Ioan Lascu, preşedintele Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Craiova- este preşedintele de onoare al ediţiei 2020 a Târgului Gaudeamus Radio România de la Craiova:


Ioan Lascu: Târgul este o sărbătoare a cărții, o bucurie de a ne întâlni cu noutățile editoriale, cu cartea în primul rând și de a vedea totuși că publicul este încă interesat de carte și de lectură. Noi încercăm să perpetuăm această pasiune pentru carte organizând manifestări în care cartea se află în centrul dezbaterilor, în centrul preocupărilor noastre și dorim să atragem public spre carte.


Evenimentul, la care intrarea este liberă, are loc până sâmbătă, între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică până la ora 14:00.


Etichete Caravana Gaudeamusla Craiova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live