Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Luni, 26 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Aprilie 2019
Vizualizari: 604
Comentează add

Caravana Gaudeamus a ajuns la Cluj-Napoca

radiojurnal

  Foto: Arhiva

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI, ora 13:09   Caravana Gaudeamus - Târgul de carte itinerant, organizat de Radio România - a ajuns astăzi la Cluj-Napoca. Deschiderea oficială a acestei ediţii, a 20-a, are loc chiar la această oră. Colega noastră de la Radio România Cluj, Doina Borgovan, este acum în direct şi ne oferă mai multe informaţii. Bună ziua!

Reporter: Doina Borgovan - Bun găsit, tuturor! Da, în plină desfăşurare ceremonia de deschidere. S-a vorbit foarte mult despre libertate, despre libertatea pe care ne-o aduce lectura, despre cât de important este în viaţa noastră şi a copiilor noştri să avem acces la cărţi, şi vom avea acces la cărţi, în cele cinci zile de Gaudeamus, pentru că este cel mai mare spaţiu expoziţional, în afara Bucureştiului, pe care-l oferim astăzi la Cluj.

Este o suprafaţă de aproape 800 de metri pătraţi, 80 de edituri invitate şi 80 de evenimente în programul târgului din acest an.

Accesul publicului a început încă de la ora 10:00. Este plin de oameni printre standurile de la Gaudeamus.

În fiecare zi, programul de vizitare se încheie la ora 20:00, mai puţin duminică, în ultima zi, când până la ora 16:00, ne puteţi vizita.

Să mai spunem că anul acesta se desfăşoară Târgul Radio România Gaudeamus, sub semnul anului cărţii în România şi că preşedinte de onoare este doamna Gabriela Lungu, traducătoare şi eseistă care a vorbit şi  despre importanţa traducătorilor într-o literatură fără de care n-am avea acces la marile capodopere scrise în limbi pe care nu le cunoaştem.
 


Etichete GaudeamusCaravana GaudeamusRadio RomâniaCluj-Napoca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live