Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 269
Comentează add

Ninsoarea viscolită a dus la închiderea mai multor porţiuni de drumuri naţionale, toate din regiunea Moldovei, unde sunt probleme serioase şi pe drumurile judeţene şi comunale.

Capriciile vremii

florin-lepadatu

 

Ninsoarea viscolită a dus la închiderea mai multor porţiuni de drumuri naţionale, toate din regiunea Moldovei, unde sunt probleme serioase şi pe drumurile judeţene şi comunale.

Este deviat şi traficul pe autostrada A1 la intrarea în Piteşti.

Reporterul RRA, Alexandru Lancuzov: "Şase tronsoane de drumuri naţionale, plus segmentul de 14 kilometrii pe sensul Piteşti - Sub Bascov, al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti sunt închise circulaţiei.

În urmă cu puţin timp a fost restricţionată circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN24B Huşi Albiţa în judeţul Vaslui, este şoseaua care duce la cea mai importantă vamă cu Republica Moldova.

Tot în judeţul Vaslui sunt închise alte trei secţiuni Vlădia - Ivăneşti pe DN 2F, DN11A Podul Turcului - Bârlad şi DN 24 A Murgeni - Fălciu.

În judeţul Galaţi traficul a fost oprit pe DN24D între Tuluceşti şi limita cu judeţul Vaslui, iar pe DN26 nu se circulă pe tronsonul Vănători - Blăgeşti.

În judeţul Iaşi este restricţie de 7,5 tone pe DN 28 A, Târgul Frumos - Paşcani, vizibilitate redusă din cauza ninsorii viscolite.

În judeţul Argeş pe Autostrada 1 Bucureşti - Piteşti sunt tronsoane cu polei.

Poliţia rutieră a închis calea 1 spre Bascov între kilometrii 106 şi 120 cu devierea traficului pe la DN 65 prin Municipiul Piteşti.

Nu este exclus ca o restricţie asemănătoare să fie impusă şi pe sensul Bascov-Piteşti Sud."

În urmă cu câteva ore, din cauza vântului puternic, au fost închise porturile de la Marea Neagră. Sunt probleme şi pe calea ferată.

Pe şinele au căzut mai mulţi copaci, iar traficul feroviar este întrerupt şi acum pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud.

 

Etichete Drumuri închise

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live