Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Zimmerman

14 Martie 2013
Vizualizari: 1555
Comentează add

Peste 300 de firme din turism îşi prezintă ofertele de vacanţă la ediţia de primăvară a Târgului de turism al României care începe, joi, la Romexpo, în Bucureşti.

Capitala găzduieşte Târgul de Turism al României

elena-zimmerman

Peste 300 de firme din turism îşi prezintă ofertele de vacanţă la ediţia de primăvară a Târgului de turism al României care începe, joi, la Romexpo, în Bucureşti.

Până duminică toţi cei care îşi caută o destinaţie de vacanţă sunt aşteptaţi să compare şi apoi să cumpere oferte pentru sezonul estival 2013 în ţară şi în străinătate, dar mai ales pentru vacanţa de 1 mai şi Paşte.

Agenţiile de turism vor miza pe reduceri în medie de 30% pentru a-şi atrage clienţii.

Corina Martin, preşenta Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, spune că sudul litoralului românesc va fi foarte promovat la această ediţie a târgului.

"Noi am venit la acest târg, pregătiţi pentru aproape 90 de standuri de agenţii de turism foarte multe oferte de vacanţă, deci, înscrierile timpurii, ofertele early booking sunt în creştere, litoralul fiind declarat destinaţia vedetă a târgului în acest an.

"Veţi vedea că vom declara că vrem să ridicăm sudul litoralului, Mamaia având deja un brand destul de solid şi binecunoscut, preţurile vacanţelor pentru litoral 2013 par să fie promiţătoare din ceea ce vedem în ofertele hotelierilor şi agenţiilor de turism. De exemplu, pentru 1 mai, preţurile încep de la 60 de lei de persoană pe noapte", a declarat Corina Martin.

Până sâmbătă, târgul va fi deschis între orele 10:00 şi 18:00, iar în ultima zi de vizitare, duminică, între orele 10:00 şi 16:00.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.


Etichete Ştiri BucureştiTârgul de turism al RomânieiRomexposezon estivalvacanţa1 maiPaşte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live