Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Amalia Bojescu

29 Mai 2014
Vizualizari: 983
Comentează add

Preşedintele PSD Victor Ponta spune că după ce şi-au atins obiectivele la europarlamentare, social democraţii se pregătesc pentru prezidenţialele din toamnă.

Candidatul PSD la prezidenţiale, "desemnat în septembrie"

amalia-bojescu

Victor Ponta. Foto: facebook.com.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale va fi desemnat în cadrul unui congres, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Anunţul a fost făcut de preşedintele partidului, Victor Ponta, după şedinţa Comitetului Executiv Central, în care social- democraţii şi-au stabilit priorităţile pentru perioada următoare.

Odată ce obiectivul câştigării alegerilor europarlamentare a fost atins, social- democraţii trebuie să se pregătească pentru prezidenţialele din această toamnă - este mesajul transmis liderilor din teritoriu de preşedintele PSD, Victor Ponta.

Cine va fi candidatul partidului este un subiect care rămâne în discuţie, chiar dacă numele liderului PSD este cel mai vehiculat.

Victor Ponta spune că va candida la funcţia de preşedinte al României, dacă aşa va decide partidul.

"Dacă avem un preşedinte cu care să facem echipă, care să sprijine programul USL, să putem să nu ne mai certăm tot timpul, îl vom sprijini pe acela, dacă nu, sigur că o să candidez eu", spune Victor Ponta.

El continuă să creadă în proiectul USL, chiar dacă liberalii au ales să se alieze cu PDL. Victor Ponta le-a cerut liderilor din teritoriu să încerce formarea unor majorităţi, astfel încât programul USL adoptat în 2012 să fie aplicat în continuare.


Etichete PSDVictor PontaalegeripreşedinteUSLcongresUSL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live