Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ - continuare Sâmbătă, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

25 Martie 2019
Vizualizari: 295
Comentează add

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Candidaţii PSD la europarlamentare

radu-dobritoiu

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat, astăzi, lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, care va fi deschisă de Rovana Plumb. Pe a doua poziţie se află Carmen Avram, realizator de televiziune, care este urmată de Claudiu Manda, preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SRI. Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, i-a prezentat şi pe ceilalţi candidaţi ai partidului, pentru locurile considerate eligibile.

Liviu Dragnea: Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană - fiecare candidat de pe listă a fost votat uninominal, listă care mâine, împreună cu cele un milion trei sute cincizeci de mii de semnături care au fost strânse, vor fi depuse la Biroul Electoral Central.

Realizator: Liviu Dragnea a mai precizat că Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene - şi Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni, vor trebui să renunţe la portofolii, pentru a se implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare - ne-a informat redactorul RRA Cătălin Purcaru.
 


Etichete Cristian TerheşDan NicaMaria GrapiniTudor CiuhodaruDragoş BeneaVictor NegrescuAndi CristeaNatalia IntoteroGabriela Zoană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live