Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc, corespondent RRA în Statele Unite

25 Octombrie 2020
Vizualizari: 514
Comentează add

Fostul vicepreședinte democrat Joe Biden a acuzat indiferența lui Donald Trump față de noul val al infectărilor.

Candidaţii pentru Casa Albă au continuat seria acuzaţiilor reciproce

doina-saiciuc-corespondent-rra-in-statele-unite

President Donald Trump and Democratic presidential candidate and former Vice President Joe Biden exchange points during the first Presidential Debate at the Case Western Reserve University and Cleveland Clinic in Cleveland, Ohio, 29 September 2020. Foto. Agerpres/EPA.

Candidaţii pentru Casa Albă, Donald Trump şi Joe Biden, au continuat ieri seria acuzaţiilor reciproce şi au transmis mesaje contradictorii privind răspândirea COVID -19, pe fondul unei noi creşteri a numărului de cazuri înregistrate.


Reporter: La o zi după ce a fost raportat cel mai mare număr cu infecţii cu COVID-19 de la începutul pandemiei - 85.000 într-o singură zi -, preşedintele Trump le-a spus suporterilor săi, la un miting electoral în Pennsylvania, că Statele Unite se îndreaptă în direcția cea bună cu privire la pandemia de coronavirus și l-a ridiculizat pe rivalul democrat în alegerile prezidențiale, Joe Biden, că alarmează populația în legătură cu pandemia.

Cei doi au expus în mitinguri electorale și ieri viziuni drastic diferite față de criza sănătății publice provocată de noul coronavirus.

Fostul vicepreședinte democrat Joe Biden a acuzat indiferența lui Donald Trump față de noul val al infectărilor.


Joe Biden: Mai mult de 220.000 de americani morți din cauza COVID-19, iar ieri, în vreme ce preşedintele ne spunea că totul este în regulă, am văzut cel mai mare număr de cazuri noi, 85.000, într-o singură zi de când a început pandemia.


Reporter: La un miting electoral în Lambert, în Carolina de Nord, apoi, Donald Trump a ridiculizat mitingul lui Biden, care a adunat o audiență mult mai mică.


Donald Trump: Covid, Covid, te rog, nu merge la vot! Este tot ce ți se spune la televizor: Covid, Covid. Apropo, la 4 noiembrie nu veţi mai auzi de Covid.


Etichete casa alba(RS)suaalegeridonald trumpjoe biden

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live