Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU... MUZICA VOASTRA Duminică, 21 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

25 Martie 2019
Vizualizari: 404
Comentează add

Candidaţii partidelor la alegerile europarlamentare

Candidaţii partidelor la alegerile europarlamentare

radu-dobritoiu

Conducerea PMP nu a reuşit, în această seară, să stabilească lista de candidaţi şi a decis să se reunească din nou mâine, când se va vedea dacă Traian Băsescu a acceptat sau nu să candideze de pe prima poziţie.

La PNL, lista candidaţilor este deschisă de Rareş Bogdan, moderator de televiziune, care este urmat de primarul din Alba Iulia, Mircea Hava şi de actualul europarlamentar, Siegfried Mureşan.

ALDE va participa la alegeri cu o listă separată faţă de PSD. Europarlamentarul Norica Nicolai este pe prima poziţie. Iuliu Winkler deschide lista candidaţilor UDMR, iar fostul premier Victor Ponta, ocupă prima poziţie în echipă propusă de Pro România, fiind urmat de Corina Creţu, în prezent comisar european pentru dezvoltare regională.

Începând de mâine, toate partidele anunţat că vor depune la BEC, listele electorale, însoţite de semnături, iar joi 28 martie, este ultima zi în care mai pot să fie depuse listele de candidaţi. Din 29 martie, listele vor fi aduse la cunoştinţa publică, iar din 16 aprilie, acestea vor rămâne definitive.
 


Etichete alegeri europarlamentarePMP europarlamentareALDE europarlamentare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live