Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2019
Vizualizari: 5542
Comentează add

Radio România Actualităţi lansează marţi, 13 august, proiectul editorial Oameni care mişcă România – candidaţii la funcţia de preşedinte se prezintă.

Candidaţii la funcţia de preşedinte se prezintă la RRA

radiojurnal

Foto arhivă

Radio România Actualităţi lansează marţi, 13 august, proiectul editorial Oameni care mişcă România – candidaţii la funcţia de preşedinte se prezintă.

În cadrul acestui proiect, postul public de radio a adresat candidaţilor la cea mai înaltă demnitate publică invitaţia de a participa la o ediţie a emisiunii Oameni care mişcă România realizată de jurnalista Ruxandra Săraru.

Astfel, oferim ascultătorilor, în această perioadă pre-electorală, ocazia de a fi informaţi direct de la sursă cu privire la motivele deciziilor anunţate deja şi de principalele proiecte şi intenţii asumate în interesul cetăţenilor români.

Invitatul primei ediţii este Dan Barna, candidatul USR PLUS. Emisiunea Oameni care mişcă România este difuzata de Radio România Actualităţi, în zilele de marţi, între orele 21:05 – 21:30. Interviurile difuzate de RRA vor fi publicate şi în format video pe www.romaniaactualitati.ro şi www.politicaromaneasca.ro

Echipa proiectului: Ruxandra Săraru - realizator, Luminiţa Voinea - redactor, Maria Ţoghina - producător.


Etichete candidatirraprezidentiale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live