Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Iulie 2021
Vizualizari: 238
Comentează add

Campionul F1, L. Hamilton, le cere ungurilor "să susțină comunitatea LGBTQ"

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Cu toate că la sfârşitul acestei săptămâni va debuta Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial la Formula 1, nu pare să fie preocupat de această cursă, scrie cotidianul maghiar Magyar Nemzet.
 
Lewis Hamilton a distribuit joi, 29 iulie, o postare pe Instagram, care poate fi accesată timp de 24 de ore, în care îşi exprimă solidaritatea cu comunitatea ungară LGBTQ şi "se amestecă şi în politica internă a Ungariei", scrie Magyar Nemzet.
 
"Înainte de weekendul Marelui Premiu, aș dori să-mi exprim sprijinul pentru toți cei care sunt afectați de Legea anti-LGBTQ a Guvernului ungar. Este inacceptabil, este un gest laş şi înşelător faptul că Guvernul propune o asemenea lege. Toată lumea merită libertatea, merită să fie ea înşăşi, indiferent pe cine iubeşte sau ce identitate are. Îi îndemn pe oameni ca la următorul referendum să voteze pentru apărarea intereselor comunităţii LGBTQ, această comumnitate are nevoie acum de sprijin mai presus de toate. Arătaţi-vă dragostea faţă de cei din jur pentru că dragostea câştigă întotdeauna", a scris în postarea sa Hamilton.
 
 
  Traducerea: Rozália Gănciulescu/ RADOR.

Etichete Lewis HamiltonFormula 1MercedesuNGARIAViktor Orban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live