Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Ianuarie 2021
Vizualizari: 279
Comentează add

Ediţia 2021 a Campionatului Mondial de handbal masculin, care debutează miercuri în Egipt, se va desfăşura fără spectatori.

Campionatului Mondial de handbal masculin, fără spectatori

florin-lepadatu

   foto arhivă: Gabriel Bucur

Ediţia 2021 a Campionatului Mondial de handbal masculin, care debutează miercuri în Egipt, se va desfăşura fără spectatori, au anunţat organizatorii într-un comunicat, citat de France Presse.

Decizia a fost luată în urma unei reuniuni la care au participat premierul egiptean Mostafa Madbouly şi preşedintele Federaţiei internaţionale de handbal , egipteanul Hassan Moustafa.

Egiptul va găzdui pentru a doua oară Campionatul Mondial de handbal, după ediţia din 1999, şi acesta se va derula în contextul pandemiei de coronavirus, cele 32 de echipe participante fiind concentrate într-o bulă sanitară strictă.

Jucătorii şi membrii corpului tehnic nu pot părăsi hotelul decât pentru antrenamente şi meciuri, cu scopul de a limita riscul de contaminare.

Este prima ediţie a unui Mondial la care participă 32 de echipe, repartizate în opt grupe de câte patru echipe.

Competiţia, programată între 13 ianuarie şi 31 ianuarie, se va disputa în patru săli din Cairo, Noul Cairo, oraşul 6 Octombrie şi Alexandria, informează Agerpres.


Etichete handbal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live