Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

18 August 2014
Vizualizari: 2250
Comentează add

Reprezentativa de cadeţi a României a plecat în această dimineaţă spre Strumica, unde va participa în perioada 20-30 august, la Campionatul European U16, Divizia B.

Campionatul European de baschet U16 începe la Strumica

sorin-solomon

 Reprezentativa de cadeţi a României. Foto: FRB.

Reprezentativa de cadeti a Romaniei a plecat in aceasta dimineata spre Strumica, unde va participa in perioada 20-30 august, la Campionatul European U16, Divizia B. 

 
Dupa mai bine de o luna de pregatiri intense, in care au testat potentialul mai multor jucatori convocati pentru “operatiunea” europeana, antrenorii Eugen Ilie, Alex Ardelean si Cosmin Serbanescu s-au decis sa efectueze deplasarea cu un lot format din Tohatan Lucas, Darwiche Georges, Sanda Silviu, Muresan Andrei, Costea Vlad, Diculescu Dragos, Cobzaru Codrin, Berceanu Ionut, Berculescu Camil, Girbea Tudor, Banciu Dan si Birloveanu Stefan.
 
"Printre cele 22 de participante se numara si cateva nationale cu traditie si greutate in plan continental, dar, la debut, toti plecam cu aceleasi sperante. Important este sa pasim cu dreptul la meciul cu Luxemburg, pentru a capata incredere si avea un moral bun pentru intreg parcursul competitiei", spune într-un comunicat al FRB,  antrenorul lotului, Eugen Ilie.
 
Meciurile pe care Romania le va sustine in Grupa A:
Romania – Luxemburg (20.08.2014, ora 14:15)
Anglia – Romania (21.08.2014, ora 18:45)
Romania – Belgia (22.08.2014, ora 12:00)
Scotia – Romania (23.08.2014, ora 14:15)
Romania – Estonia (24.08.2014, ora 21:00)
 
La Campionatul European U16, Divizia B, de la Strumica, vor fi prezente la start 22 de reprezentative nationale, care sunt impartite in patru grupe (doua serii de sase echipe si doua serii de cinci echipe). 
 
Conform datelor prezentate de FIBA-Europe, echipele care vor urca pe podiumul Campionatului European U16, masculin, Divizia B, vor obtine automat si accederea in elita continentala.

Etichete cadeţibaschetCampionatul European U16StrumicaLuxemburgAngliaBelgiaScotiaEstonia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live