Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Mihai

26 Martie 2018
Vizualizari: 697
Comentează add

Partidele au fost suspendate în urmă cu două săptămâni, după ce patronul echipei Paok Salonic a intrat pe terenul de joc înarmat în timp ce echipa sa avea meci cu AEK Atena.

Campionatul de fotbal al Greciei va fi reluat sâmbătă

mihaela-mihai

  Sursa foto: PAOK Salonic

 Campionatul de fotbal al Greciei va fi reluat sâmbătă, 31 martie, anunţă agenţia France Presse. Partidele au fost suspendate în urmă cu două săptămâni, după ce patronul echipei Paok Salonic a intrat pe terenul de joc înarmat în timp ce echipa sa avea meci cu AEK Atena.

Nu a fost însă singurul incident din ultima perioadă, iar săptămâna trecută guvernul grec a trimis celor 16 echipe din prima divizie un set de propuneri pentru ca meciurile să aibă loc în condiţii de securitate.

Măsurile ar urma să intre în vigoare din ediţia viitoare a campionatului şi vizează retrogradarea automată a echipelor implicate în acte de violenţă de trei ori în decursul unui sezon, precum şi sancţiuni pentru cluburile ale căror conducători fac declaraţii publice care incită la violenţă.

Totodată, cluburile vor fi în totalitate responsabile cu securitatea în timpul partidelor pe care le organizează şi nu poliţia, care va rămâne în afara stadioanelor.


Etichete PAOKAEKGreciafotbalviolenţesecuritatespectatori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live