Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

12 Martie 2018
Vizualizari: 1195
Comentează add

Scenele incredibile petrecute duminică seara, în timpul meciului de fotbal dintre PAOK Salonic și AEK Atena, au dus la suspendarea campionatului Greciei.

Campionatul de fotbal al Greciei, suspendat. PAOK riscă retrogradarea

gabriel-bucur

  Sursa foto: PAOK Salonic

Scenele incredibile petrecute duminică seara, în timpul meciului de fotbal dintre PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, și AEK Atena, au dus la suspendarea campionatului național de către guvernul elen.

„Am decis să suspendăm campionatul”, a declarat secretarul de stat pentru Sporturi, Georgios Vasiliadis, după o reuniune guvernamentală de urgență, transmite Agerpres. El a precizat că meciurile „nu se vor disputa până când nu va fi stabilit un nou cadru, convenit de toată lumea” și a subliniat că autoritățile din Grecia au contactat UEFA.

Totodată, echipa lui Răzvan Lucescu riscă să fie retrogradată.

Duminică, în minutul 90 al meciului de la Salonic, Fernando Varela, fundașul lui PAOK, a marcat un gol care ar fi putut aduce victoria echipei sale și, implicit, devansarea în clasament a liderului campionatului, AEK Atena. Însă golul fostului fundaș al Stelei București nu a fost validat, din motiv de ofside, după câteva minute de consultări între arbitrii.

În semn de protest față de decizia arbitrului central, Georgios Kominos, patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a intrat pe teren, înarmat și flancat de câteva gărzi de corp. El a mers la arbitri pentru a le cere socoteală și, în cele din urmă, i-a amenințat. Apoi, le-a cerut jucătorilor săi să nu mai reia jocul.

Arbitrul a validat însă golul, dar nu i-a mai putut întoarce de la vestiare pe jucătorii lui AEK Atena, pentru a încheia regulamentar meciul. Fotbaliștii lui AEK au mărturisit că patronul lui PAOK a atacat un om din cadrul clubului AEK.

Episodul a avut loc după ce, în cursul aceleiași zile, penalizarea de trei puncte dictată de Comisia de Disciplină împotriva lui PAOK Salonic a fost anulată de Comisia de Apel. Penalizare fusese dictată după o scenă controversată din timpul meciului dintre PAOK și Olympiakos, când antrenorul echipe idin Pireu a fost lovit de o rolă de hârtie igienică aruncată din tribune.

Victoria la masa verde, cu scorul de 3-0,obținută de Olympiakos a fost păstrată, la fel și amenda de 30.000 de euro care i-a revenit clubului lui Răzvan Lucescu.


Etichete fotbalrazvan lucescupaok salonicpatroncampionatul grecieisuspendat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live