Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Iulie 2017
Vizualizari: 124
Comentează add

În timp ce unii părinţi nu-şi vaccinează copii, numărul cazurilor confirmate de rujeolă a ajuns la 8.000, cele mai multe fiind în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Arad.

Campanii pro-vaccinare de luni la Radio România şi la Ministerul Sănătăţii

radiojurnal

 

În România, numărul cazurilor confirmate de rujeolă a ajuns la 8.000, cele mai multe cazuri fiind semnalate în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Arad.

În acest context, Ministerul Sănătăţii va începe, săptămâna viitoare, o campanie prin care va încerca să-i convingă pe părinţi să-şi vaccineze copiii.

De asemenea, Societatea Română de Radiodifuziune va derula, între 17 şi 28 iulie, o campanie prin care informa populaţia, on-air şi on-line, cu privire la imunizare şi la impactul acesteia asupra sănătăţii publice.

Amintim că premierul Mihai Tudose a vorbit recent, în şedinţa de Guvern, despre necesitatea informării populaţiei privind imunizarea copiilor împotriva unor boli grave.

Pe de altă parte, mai multe judeţe au probleme, în continuare, în aprovizionarea cu anumite tipuri de vaccinuri, ne-au informat corespondenţii noştri din ţară. 


Etichete campanie vaccinareMinisterul SănătăţiiSocietatea Română de Radiodifuziune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live