Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Marilena Frâncu

6 Noiembrie 2017
Vizualizari: 8191
Comentează add

Vedete, voluntari și oameni obișnuiți vor sta non-stop, până se vor strânge fondurile, pe un scaun într-un salon de spital improvizat, creat într-o galerie de artă din Capitală.

Campanie pentru un nou centru MagicHOME Campanie pentru un nou centru MagicHOME - Conține audio

marilena-francu

Foto: www.facebook.com/pg/magicamp.ro.

Centrul MagicHOME este localizat în apropierea Institutului Oncologic din Capitală și oferă cazare gratuită, suport și alte facilități familiilor diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave.

În prima jumătate a anului, centru a găzduit 300 de copii și membri ai familiilor acestora, însă nevoile reale depășesc cu mult capacitatea acestui centru.

AUDIO: Reportaj.

Asociația MagiCamp a demarat o campanie de strângere de fonduri prin SMS pentru construirea unui nou centru cu o suprafață de 700 de metri pătrați, care va putea găzdui până la 30 de persoane în fiecare zi, oferind aproape 10.000 de mese pe an.

Vedete, voluntari și oameni obișnuiți vor sta non-stop, până se vor strânge fondurile, pe un scaun într-un salon de spital improvizat, creat într-o galerie de artă din centrul Capitalei.

Înscrierile pentru a fi unul dintre cei care vor poposi pentru un timp pe scaunul amplasat în Galeria Galateca, se fac pe site-ul campaniei www.pentrumagichome.ro.

Donaţiile de câte 2 euro pe lună se fac printr-un SMS la numărul 8844, cu cuvântul MAGIC.


Etichete reportajele rramagichomeoncologiesmscopiiAsociația MagiCamp

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live