Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2020
Vizualizari: 485
Comentează add

Campania va cuprinde, între altele, un festival de artă și folk, care va avea loc la Băile Tușnad.

Campanie de susţinere a turismului balneare

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

"România Balneară" este numele celei mai mari campanii de susţinere a industriei de profil. Se va desfăşura între 15 martie şi 30 noiembrie. Evenimentul este orgaizat de patronatele turismului balnear.

Secretarul general al organizaţie, Ioana Mariana, a precizat că proiectul cuprinde două inițiative: campania de promovare și un studiu de piață al acestui sector, cu scopul de a face cunoscută unui public cât mai larg beneficiile stațiunilor balneare. 

"Practic noi asta ne propunem cu această iniţiativă, să aducem mai mulţi turiști în stațiunile balneare. În primul și în primul rând, să comunicăm despre factorii naturali de cură, cu ce ajută. Indiferent dacă vii într-o staţiune balneară pentru tratament sau vii pentru prevenţie, vii pur şi simplu să te simţi mai bine, să te odihneşti. Evident ne adresăm şi oamenilor care sunt bolnavi şi care ar putea să facă un tratament balenear, care este mult mai puţin invaziv şi, totuşi, în acest moment optează pentru alte tratamente din medicina aleopată", a declarat Ioana Mariana.

Campania va cuprinde, între altele, un festival de artă și folk, care va avea loc la Băile Tușnad.

Ulterior organizatorii își propun să organizeze astfel de festivaluri în cât mai multe stațiuni, pentru atragerea tinerilor, dar și pentru promovarea culturii prevenției.


Etichete "România Balneară"Ioana MarianaTuşnadturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live