Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: „Alegeri prezidenţiale 2019. Mesaje electorale” Luni, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

9 Noiembrie 2016
Vizualizari: 589
Comentează add

Ministerul Sănătăţii a lansat, astăzi, campania de promovare a imunizării copiilor intitulată "Vaccinurile salvează vieţi".

Campanie de promovare a imunizării copiilor

adriana-turea

Foto: Arhivă.

Ministerul Sănătăţii a lansat, astăzi, campania de promovare a imunizării copiilor intitulată "Vaccinurile salvează vieţi".

Acţiunea conţine un clip video al cărui mesaj subliniază importanţa vaccinurilor pentru prevenirea unor boli care pot afecta grav sănătatea sau chiar viaţa oamenilor.

O altă componentă a campaniei este noua pagină de internet desprevaccin.ro, cu informaţii despre beneficiile imunizării şi despre Programul Naţional de Vaccinare.

Pagina  îşi propune să devină principala sursă pentru toţi cei care vor să afle informaţii cuprinzătoare şi sigure despre vaccinurile esenţiale folosite în România.

Specialiştii Institutului Naţional de Sănătate Publică avertizează că, în cazul copiilor de până la un an, acoperirea vaccinală în ţara noastră este de puţin peste 80%, în timp ce ţinta recomandată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii se situează la 95 de procente.


Etichete vaccinarecampanieMinisterul Sănătăţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live