Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

24 Martie 2021
Vizualizari: 414
Comentează add

VIDEO: Premierul Florin Cîţu participă, alături de președintele României, Klaus Iohannis, și mai mulți membri ai Guvernului, la campania de împădurire pe terenuri nisipoase.

Campanie de împădurire pe terenuri nisipoase și degradate în sudul României Campanie de împădurire pe terenuri nisipoase și degradate în sudul României - Conține video

razvan-stancu

 Premierul Florin Cîțu (stg), ministrul mediului Tanczos Barna (centru) și președintele României, Klaus Iohannis (dr). Foto: captură video (https://www.youtube.com/watch?v=qbC1M-HKzE0)

Premierul Florin Cîţu participă, alături de președintele României, Klaus Iohannis, și mai mulți membri ai Guvernului, la campania de împădurire pe terenuri nisipoase și degradate din sudul României.
 
Evenimentul se desfășoară în marja Zilei Internaționale a Pădurilor (21 martie) și face parte din măsurile incluse în Programul Național de Împădurire ce prevede ca acțiunile să se desfășoare preponderent pe terenuri degradate, cum este zona supranumită Sahara Olteniei, unde nisipurile pun deja, de zeci de ani, probleme sociale comunităților.
 
LIVE VIDEO: Premierul Florin Cîţu participă, alături de președintele României, Klaus Iohannis, și mai mulți membri ai Guvernului, la campania de împădurire pe terenuri nisipoase și degradate din sudul României. Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=qbC1M-HKzE0

 
 
(RS)
 

Etichete impadurireklaus iohannistanczos barnaflorin citu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live