Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Marchiş, Maramureş

5 Decembrie 2016
Vizualizari: 1316
Comentează add

Vor fi distribuite materiale cu recomandări la adoptarea unei atitudini proactive la sesizarea faptelor de corupţie. "Pe aici, corupţia nu trece!" este deviza campaniei.

Campanie anticorupţie cu pliante şi afişe la graniţele României

adrian-marchis-maramures

 Vama. Arhivă Foto: facebook.com/Ministerul-Afacerilor-Interne-Romania.

O campanie anticorupţie începe astăzi în cele 14 puncte de trecere a frontierei României cu Ucraina şi Republica Moldova. Până vineri, 9 decembrie, inclusiv se vor distribui pliante şi afişe pentru a atrage atenţia asupra riscului implicării în astfel de fapte ilegale.  

Comportament responsabil şi eliminarea riscurilor de fapte de corupţie la frontieră, cât şi conştientizarea cetăţenilor care tranzitează graniţele României cu Ucraina şi Republica Moldova sunt câteva din cerinţele impuse de Direcţia Generală Anticorupţie în Săptămâna "Anticorupţie la frontiere", care începe luni, 5 decembrie.

Până vineri, 9 decembrie, cetăţenii din cele trei state şi alţi turişti care trec prin punctele de frontieră din Sighet, Halmeu, Galaţi, Oancea, Albiţa, Sculeni, Siret şi în Aeroportul Otopeni, pe sensul de intrare în ţară, reprezentanţii Direcţiei Anticorupţie, ai Poliţiei de Frontieră şi voluntari vor distribui materiale informative, însoţite de recomandări la adoptarea unui comportament integru şi o atitudine proactivă la sesizarea faptelor de corupţie.

"Pe aici, corupţia nu trece!" este deviza programului care se lansează luni, 5 decembrie, la punctul de trecere a frontierei Sighet.


Etichete OtopeniSighetu MarmaţieiHalmeuGalaţiOanceaAlbiţaSculeniSiretanticorupţiecampanieprogram

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live