Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Marţi, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Martie 2015
Vizualizari: 1221
Comentează add

Poliţia Română în colaborare cu organizaţia Free Riders a lansat campania "Motocicliştii există în trafic" care se va desfăşura până în luna octombrie.

Campania "Motocicliştii există în trafic" la start

radiojurnal

Foto: Ioan Suciu-arhivă. 

Poliţia Română în colaborare cu orgnaizaţia Free Riders a lansat campania "Motocicliştii există în trafic" care se va desfăşura până în luna octombrie în Bucureşti şi în judeţele Bacău, Constanţa, Sibiu şi Vâlcea. 

Campania urmăreşte creşterea gradului de responsabilitate în trafic a motocicliştilor care, potrivit statisticilor, sunt implicaţi în peste 90% din accidentele rutiere. 
 
Comisarul-şef Florentin Drăcea din cadrul Poliţiei Române despre cauzele care determină majoritatea evenimentelor nedorite. 
 
"Viteza sub cele două forme: neadaptată şi excesivă, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor - 4% aproape, şi nepăstrarea distanţei între vehicule tot 4%. Alcoolul este identificat de noi ca o cauză incidentă în doar 4,7% din accidentele moto, deci nu este o cauză principală", mai spune Florentin Drăcea.
 

Etichete Free Riders"Motocicliştii există în trafic"Poliţia RomânăBacăuConstanţaSibiuVâlceaComisarul-şef Florentin Drăcea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live