Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

21 Ianuarie 2022
Vizualizari: 256
Comentează add

Se apropie începerea campaniei de vaccinare anti-COVID a copiilor care au între 5 și 11 ani.

Campania de vaccinare antiCOVID a copiilor între 5 și 11 ani, gata de start

Un copil de șase e vaccinat anti-Covid la Beaumont Health Offices în Southfield, Michigan, SUA, 5 noiembrie 2021. Foto: Arhivă/ JEFF KOWALSKY/ AFP

Se apropie începerea campaniei de vaccinare anti-COVID a copiilor care au între 5 și 11 ani. Peste 2.800 de programări pentru administrarea serului pediatric au fost făcute până acum pe platformă, a anunțat Valeriu Gheorghiță. El a precizat că  sunt activ 220 de cabinete de vaccinare pediatrică.

Valeriu Gheorghiţă: Sunt şase cabinete de vaccinare pediatrică în municipiul București, câte unul în fiecare sector, două cabinete de vaccinare pediatrice în județul Ilfov și mai sunt încă 21 de cabinete de vaccinare pediatrice inactive și care vor fi actualizate și activate în platformă, în funcție de adresabilitate și de deciziile direcțiilor de sănătate publică județene. Demararea campaniei de vaccinare va avea loc pe data de 26 ianuarie, miercurea viitoare. S-a modificat calendarul de livrare pentru dozele pediatrice în sensul în care toate cele 114.000 de doze vor ajunge în România pe data de 25 ianuarie și vor fi distribuite către centrele regionale de depozitare, ulterior către direcțiile de sănătate publică județene.

Realizator: Între timp vaccinarea adulților bate pasul pe loc: în 24 de ore, mai puțin de 4.100 de persoane au fost pentru prima oară la un centru în care se administrează seruri anti-COVID.


Etichete (ii)vaccinarecopii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live