Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Mai 2021
Vizualizari: 240
Comentează add

Campania de vaccinare în mediul rural.

Campania de vaccinare în mediul rural

florin-lepadatu

    Foto: Arhivă/ Maria Măndiță

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : Provocarea momentului în ceea ce priveşte campania de vaccinare o constituie imunizarea populaţiei din zonele rurale.

Sunt localităţi în ţară unde nimeni nu vrea să se vaccineze.

În judeţul Timiş, de exemplu, şapte primării au transmis că nu există niciun doritor şi că nu este nevoie de trimiterea unor echipe mobile în zonă.

De asemenea, nici în oraşul Sânnicolau Mare nu este necesară deplasarea unei astfel de echipe, însă acolo, oamenii se vaccinează totuşi, spune primarul Dănuţ Groza: Avem două centre de vaccinare funcţionale. Oamenii pot veni, se programează cu buletinul. Dl director de la DSP ne-a zis: "Faceţi solicitări, oricâte vaccinuri cereţi, noi vă punem la dispoziţie, numai faceţi treabă şi vaccinaţi cât mai multă populaţie". Există cerere, deci noi vaccinăm în fiecare zi, încurajăm pe toată lumea să vină la centrele de vaccinare, să-şi facă aceste vaccinuri în ideea în care cu ajutorul vaccinului scăpăm cât mai repede de pandemie. Am avut discuţii inclusiv cu bisericile, am fost înăuntru, în interiorul bisericilor şi le-am recomandat oamenilor să meargă la vaccinare, să se vaccineze pentru a scăpa de pandemie.


Etichete vaccin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live