Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Miercuri, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

24 Ianuarie 2018
Vizualizari: 2552
Comentează add

12 cămile au fost descalificate de la un concurs de frumuseţe în Arabia Saudită după ce proprietarii au încercat să le îmbunătăţească înfăţişarea cu botox.

Cămile descalificate la un concurs de frumuseţe din cauza botoxului Cămile descalificate la un concurs de frumuseţe din cauza botoxului - Conține video

-

Foto: Facebook.

La concursul pentru cele mai frumoase cămile, organizat în Arabia Saudită, proprietarii au adus mii de dromaderi care au participat la o paradă organizată cu prilejul "Festivalului Regelui Abdulaziz". Criteriile principale de departajare în acest concurs au fost buzele, urechile şi cocoaşele cămilelor.

Membri juriului au descoperit însă că mai mulţi proprietari au trişat din dorinţa de a câştiga unul dintre premiile puse în joc. 12 cămile au fost descalificate după s-a constat că proprietarii au încercat să le schimbe aspectul folosind botox sau operaţii de" înfrumuseţare".


Potrivit BBC şi Reuters, Ali Al Mazrouei, fiul unui important crescător saudit de cămile din Emiratele Arabe Unite, a declarat că a fost folosit botox pentru buzele cămilelor, pentru nasul dar şi pentru cocoaşa animalelor. Înaintea festivalului, presa din Arabia Saudită a relatat că mai mulţi medici veterinari au făcut operaţii estetice cămilelor, intervenţii ce au inclus injecţii cu botox şi reducerea prin chirurgie a urechilor animalelor.

"Festivalul Regelui Abdulaziz" , care include pe lângă paradă şi o cursă pentru cămile, oferă mai multe premii în valoare totală de aproximativ 213 milioane de ryali (53 de milioane de dolari americani). Tot în cadrul festivalului, cele mai bune cămile au fost vândute la licitaţie cu preţuri de milioane de ryali.

Festivalul este tratat foarte serios, transmite Reutes citându-l pe preşedintele juriului Fawzan al-Madi, care a declarat că pentru Arabia Saudită cămila este un simbol.

Concursul de frumuseţe pentru cămile este ţinut din anul 1999 şi de anul trecut a fost relocat dintr-o regiune deşertică într-o zonă din nordul capitalei Riyad.


Etichete camile botoxateconcurs camileconcurs camile Arabia Saudita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live