Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

20 August 2014
Vizualizari: 1039
Comentează add

Camerunul a decis închiderea graniței cu Nigeria pentru a preveni rãspândirea febrei Ebola, a anunțat ministrul camerunez al comunicațiilor.

Camerun închide granița cu Nigeria de teama maladiei Ebola

rador

Personal medical pe străzile din Monrovia, Liberia. Foto: captură youtube.com.

Camerunul a decis închiderea graniței cu Nigeria pentru a preveni rãspândirea febrei Ebola, a anunțat ministrul camerunez al comunicațiilor Issa Tchiroma Bakary, potrivit agențiilor de presã internaționale, citate de Agerpres.

Guvernul republicii africane a luat aceastã mãsurã pentru a proteja populația țãrii de riscurile contaminãrii cu virusul Ebola, a precizat ministrul Issa Tchiroma Bakary, subliniind cã 'este preferabil sã previi decât sã lupți' împotriva acestei boli.

Pânã în prezent nu a fost semnalat niciun caz de Ebola în Camerun, țarã ce are 2.000 de kilometri de frontierã comunã cu Nigeria, unde patru persoane au murit de febra hemoragicã.

Potrivit celui mai recent bilanț al Organizației Mondiale a Sãnãtãții, 1.229 de persoane și-au pierdut viața în ultimele cinci luni din cauza epidemiei de Ebola: 466 în Liberia, 394 în Guineea, 365 în Sierra Leone și patru în Nigeria, mai scrie Agerpres.


Etichete EbolaNigeriaCamerunOMS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live