Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

17 Octombrie 2017
Vizualizari: 859
Comentează add

Deputaţii au votat, în calitate de for decizional, actul normativ prin care primăriile pot cere să le fie transferate acţiunile firmelor care produc agent termic

Camera Deputaţilor consfinţeşte preluarea ELCEN de către primăria Capitalei

angela-matei

 

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi, în calitate de for decizional, ordonanţa de urgenţă a Guvernului care permite preluarea ELCEN de către Primăria Capitalei.

Actul normativ oferă administraţiilor locale posibilitatea de a cere Ministerului Energiei să le fie transferate acţiunile firmelor care produc agent termic, în vederea înfiinţării şi organizării serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

Preţul de ofertă al pachetului de acţiuni va fi stabilit în baza unui raport efectuat de un evaluator independent, ale cărui servicii vor fi achiziţionate de Ministerul Energiei.

Ordonanţa prevede, de asemenea, că plata acţiunilor se poate face integral, într-un termen de 30 de zile de la data semnării contractului, sau în rate, pe o perioadă de cel mult cinci ani, cu plata unui avans de cel puţin 30% din preţul acţiunilor, transmite redactorul RRA Angela Matei.


Etichete Camera DeputaţilorprimăriiELCENMinisterul Energiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live