Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

20 Aprilie 2017
Vizualizari: 820
Comentează add

Ambasadorul M. Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat că deși a decis să iasă din UE, țara sa rămâne în Europa și dorește să dezvolte în continuare relațiile cu România.

Camera de Comerț Româno-Britanică a deschis un birou regional la Timișoara

alina-bujanca

Ambasadorul Marii Britanii Paul Brummel. Foto: Alina Bujancă.

La Timisoara a fost inaugurat în această seară Biroul Regional al Camerei de Comerț Britanico-Română.

Acesta va avea rolul de a dezvolta relațiile economice dintre Marea Britanie și România, în mod particular cu județul Timis, prin promovarea comerțulului și investițiilor si stimularea parteneriatelor de afaceri dintre cele două țări.

Cu acest prilej, a fost semnat și un acord de colaborare între Camera de Comerț Româno-Britanică și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș care vizeaza organizarea de misiuni economice, vizite la firme, evenimente comerciale, cum ar fi targuri si expozitii, cu scopul dezvoltării relatiilor economice bilaterale.

Prezent la inaugurare,ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat că desi a decis să iasă din UE, țara sa rămâne în Europa și doreste să dezvolte în continuare relațiile cu România, iar deschiderea Biroului Regional al Camerei de Comert Româno-Britanice este un semn clar în acest sens. ” Este a două filială în afara Bucurestiului si este un semn clar că relațiile comerciale sunt în crestere” a afirmat Paul Brummell.

Acesta a precizat că România este un partener strategic pentru Marea Britanie în domeniul economic și al securitatii.

El a amintit faptul că în jud. Timis functionează 100 de firme cu capital englez în diferite domenii de activitate.

De asemenea, acesta a afirmat că săptămâna viitoare va întreprinde o vizita la Constanta unde vor fi aduse un distrugător si 4 avioane britanice care vor asigura impreuna cu fortele armatei romane apararea zonei Mării Negre.


Etichete marea britanietimisoaraBiroul Regional al Camerei de Comerț Britanico-Românătimisinvestitiiambasador paul brummel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live