Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

1 Octombrie 2013
Vizualizari: 965
Comentează add

Preşedintele PNL spune că membrii partidului care vor face declaraţii calomnioase la adresa partenerilor guvernamentali social-democraţi vor fi excluşi din formaţiune.

Calomnierea partenerilor de guvernare, sancţionată în PNL

andrei-serban

Foto: Arhivă.

Membrii Partidului Naţional Liberal care vor face declaraţii calomnioase faţă de partenerii guvernamentali social-democraţi vor fi excluşi din formaţiune, a anunţat Crin Antonescu la finalul unei şedinţe cu miniştrii liberali.

Parlamentarii PNL au primit şi interdicţia de a depune iniţiative legislative fără a anunţa conducerea partidului.

Crin Antonescu a recunoscut că în ultima perioadă nu a avut loc o întâlnire oficială a conducerii USL, dar acest lucru nu a afectat în niciun fel activitatea guvernamentală şi parlamentară a Uniunii.

Despre atitudinea membrilor din propriul partid, Crin Antonescu a susţinut că, în viitor, conducerea PNl nu va mai tolera declaraţii ale acestora care sunt îndreptate împotriva partenerilor din USL.

"Putem avea polemică, putem avea declaraţii pe care, mă rog, dumneavoastră le socotiţi războinice sau mai ştiu eu cum, dar trebuie să avem, şi faţă de aliaţii noştri, şi în general, declaraţii cuviincioase şi, în orice caz, nu putem să ne permitem acuzaţii calomnioase.

"Şi dacă acest lucru se va mai întâmpla, eu vorbesc pentru Partidul Naţional Liberal, cel care o va face nu va mai fi coleg cu noi", a spus Crin Antonescu.

De asemenea, el a respins din nou afirmaţiile deputatului PNL Mihăiţă Calimente, potrivit cărora manifestaţiile împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană sunt manipulate din exterior şi a reafirmat că acestea sunt manifestaţii spontane care nu pot să fie interpretate altfel.


Etichete PNLPSDUSLCrin Antonescuguvernarecalomnii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live