Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

21 August 2014
Vizualizari: 1522
Comentează add

Până duminică, pe scena plutitoare, Callatis Fest 2014 propune patru seri de festival: Callatis Stars, Dor de Callatis, Gala premiilor de excelență Callatis și Top Romanian Brands.

Callatis Fest 2014, în Portul turistic Mangalia

mona-constantinescu-constanta

 Festivalul de la Callatis. Foto: Arhivă.

 O nouă ediție a Callatis Fest 2014 se desfășoară între 21 și 24 august, în Portul turistic Mangalia. 

 
Începând din aceasta seara până duminică, pe scena plutitoare din Portul turistic, Callatis Fest 2014 propune patru seri de festival – Callatis Stars, Dor de Callatis, Gala premiilor de excelență Callatis și Top Romanian Brands. 
 
Astfel, vor urca pe scenă nume consacrate ale showbiz-ului românesc printre care Proconsul, Nicu Covaci & Pheonix, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, Nico și Shobby, Morris, Sonny Flame, Vlad Miriță, Paula Seling, Anca Sigartău, Mihai Trăistariu, Nicolae Voiculeț Orchestra, Daniela Gyorfi, Valeria Arnăutu, Cornelia Catanga și Silvia Chifiriuc. 
 
Callatis Fest 2014 este prezentat de actrița Ioana Picoș, binecunoscuta Iuliana Marciuc, realizatorul Georgio dell Noce, Ana Poterașu, Radu Neamț, Răzvan Oprea şi Dan Mircea Cipariu. 
 
Prima seară a festivalului va reuni pe scenă, începând cu orele 20.00, sub titulatura Callatis Stars artiști în plină ascensiune, dar și nume deja consacrate, din diverse genuri muzicale. 
 
Seara se va încheia cu microrecitalurile susținute de Daniela Gyorfi și Emisia 2 și cu recitalul trupei Proconsul. 
 
A doua seară a festivalulului intitulată Dor de Callatis este dedicată muzicii populare și aduce publicului iubitor de folclor opt ansambluri și șaisprezece soliști tineri și consacrați din toate regiunile folclorice ale României.
 
Sâmbătă, Gala premiilor de excelență Callatis prilejuiește recunoașterea valorilor din diferite domenii ale vieții cultural – artistice, dar și reîntâlnirea cu Nico și  Schobby cu noul lor single “Clipe”, cu Paula Seling, cu Anca Sigartău în ipostaza de actriță și cântăreață, cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean, cu PACT by Leo Iorga & Adi Ordean în microrecital și cu Nicu Covaci și trupa Phoenix în recital. 
 
În ultima seară a Callatis Fest 2014 vor încânta publicul interpreții Vlad Miriță în duet cu Ioana Picoș, Mihai Trăistariu, Sonny Flame, trupa Iris și Nicolae Voiculeț Orchestra, precum și invitații: Anca Sigartău, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, care vor încheia ediția din 2014 a festivalului Callatis pe  ritmurile muzicii iubite de toți turiștii de la malul mării.

Etichete Ştiri sud-estCallatis Fest 2014Portul turisticMangaliaCallatis StarsDor de CallatisGala premiilor de excelență CallatisTop Romanian Brands

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live