Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Mai 2016
Vizualizari: 2333
Comentează add

Președintele Senatului a susţinut că cercetarea penală asupra sa, declanşată ieri, este "o acţiune premeditată", care va avea consecinţe în plan politic.

Călin Popescu Tăriceanu: Nu am de ce sa-mi dau demisia de la Senat

radiojurnal

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat astăzi, la Deva, că nu intenţionează să demisioneze din funcţie.

El a susţinut că cercetarea penală asupra sa, declanşată ieri, este "o acţiune premeditată", care va avea consecinţe în plan politic.

Călin Popescu Tăriceanu: "Nu, nu, nu, fără nici un fel de îndoială nu am de ce să-mi dau demisia. Această acţiune are consecinţe imediate în ceea ce mă priveşte. Dacă peste ceva timp o instanţă o să hotărască că sunt nevinovat, toată această consecinţă nefavorabilă nu se şterge. De aici rezultă un lucru, că cei care sunt procurori, pe lângă faptul că au ambiţia să se remarce, trebuie să aibă şi responsabilitate. Citaţia pe care eu am primit-o, eu am primit-o în calitate de persoană privată.

"Toată acţiunea este o acţiune premeditată, care începe să semene cu un fel de loterie: pe cine luăm la rând? Pe ăla, pe ăla. Cum vă explicaţi că pentru un dosar unde sunt cercetate fapte de acum zece ani le trebuie 3.000 de zile ca să ajungă la mine. Când? E o mică coincidenţă, exact în mijlocul campaniei electorale".


Etichete Preşedintele SenatuluiCălin Popescu Tăriceanudemisiadevadnacitatieactiune premeditata

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live