Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

13 Decembrie 2018
Vizualizari: 729
Comentează add

Naționala nostră a pierdut meciul cu Ungaria, a pierdut-o pe Cristina Neagu accidentată, dar a prins un loc în semifinalele CE din Franța.

Calificare dramatică în semifinalele CE pentru România

bogdan-predescu

  Foto: Sportul Ilustrat 

România a terminat Grupa a 2-a principală de la Nancy pe locul secund și va juca vineri în semifinale cu Rusia, în timp ce în celălalt meci din penultimul act, adversare vor fi Franța și Olanda. 

 

Finalul grupei II de la Nancy a fost însă foarte greu pentru naționala noastră care a pierdut meciul cu Ungaria cu 31-29 și a pierdut-o și pe Cristina Neagu accidentată la genunchi în minutul 52 al meciului de miercuri. Nu mai contează nimic din statistica unui meci încâlcit din nou pentru echipa noastră care a acuzat din plin oboseala și acest lucru ne-a costat chiar sănătatea Cristinei Neagu. 

 
 
De altfel la conferinta de presă de după meci, ambii antrenori danezul Kim Rasmussen pentru Ungaria și spaniolul Ambros Martin pentru România au rugat Federația Europeană să țină cont de programul încărcat al jucătoarelor deoarece asta duce la accidentări grave precum cea suferită de Cristina Neagu. 
 
 
Iată rezultatele de miercuri din ultima etapă a grupelor. Grupa I - Nantes: Danemarca - Muntenegru 24-23, Suedia - Rusia 39-30 și Serbia - Franța 28-38.
In Grupa II - Nancy: Spania - Norvegia 26-33, Ungaria - Romania 31-29 și Olanda - Germania 27-21.
Vineri se joacă de la ora 15.00 meciul pentru locurile 5-6 între Norvegia și Suedia, de la ora 18.30 prima semifinală între Rusia și România și apoi de la ora 22.00 a doua semifinală între Franța și Olanda. 
 

Etichete handbalsemifinaleRomaniaNeaguaccidentareRusiamedalie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live