Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Mai 2020
Vizualizari: 202
Comentează add

Calendarul examenului de bacalaureat

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Calendarul examenului de bacalaureat a fost aprobat astăzi prin ordin al ministrului educației. Astfel, înscrierile vor începe în data de 3 iunie, iar din 22 iunie au loc examenele scrise. În data de 30 iunie este programată afișarea rezultatelor.
 
De asemenea, distanța între elevi în sălile de examen va fi de cel puțin doi metri.
 
Elevii care se află în izolare sau cei care sunt confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul conform unei proceduri speciale elaborate de către Ministerul Educației și Ministerul Sănătății. Între timp, școlile și liceele trebuie să ia măsurile necesare pentru ca elevii să poată participa la cursurile de pregătire pentru evaluarea națională și bacalaureat în condiții de siguranță.
 
După cum ne transmit redactorul nostru Atena Teognoste, Primăria Sectorului 4 susține că a pregătit deja unitățile de învățământ pentru începerea cursurilor, pe data de 2 iunie.
 
Daniel Băluță, primarul sectorului 4:  Pentru școlile cu cei mai mulți elevi avem un număr de 7 tunele de dezinfecție. Am creat, împreună cu unitățile școlare, traseele de intrare, respectiv de ieșire din unitatea școlară. Avem separatoare din plexiglas, am asigurat numărul maxim de elevi de nu mai mult de 10 în fiecare clasă și, bineînțeles, am realizat tot ceea ce este necesar pentru ca după sfârșitul fiecărei zile de cursuri să putem să facem procedura de dezinfecție. Avem măști pregătite pentru toți copiii și pentru toate cadrele didactice.
 
Realizator: Şi calendarul privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2020- 2021 a fost anunțat cu puțin timp în urmă.
 
(PH)
 

Etichete bacalaureatcalendarministrul educatiei(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live