Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Martie 2020
Vizualizari: 401
Comentează add

Parlamentul se reuneşte în această după-amiază pentru a decide calendarul adoptării decretului privind instituirea stării de urgenţă.

Calendarul adoptării decretului privind instituirea stării de urgenţă

radiojurnal

Arhivă foto: Agerpres.

Conducerea Parlamentului se reuneşte în această după-amiază pentru a decide calendarul adoptării decretului privind instituirea stării de urgenţă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat, astăzi, Guvernului să ia o serie de măsuri de sprijin financiar pentru firmele cu pierderi cauzate de pandemia de coronavirus, precum şi pentru populaţie.


Marcel Ciolacu: Opţiunea suspendării pentru trei până la şase luni a plăţii ratelor bancare, îngheţarea preţurilor la utilităţi, gaze, energie, telefon, televiziune şi internet pe o perioadă de trei până la şase luni. Cerem, aşadar, Partidului Naţional Liberal să renunţe la măsura privind liberalizarea preţurilor la utilităţi, de la 1 iulie. Pentru firme propunem următoarele măsuri: şomajul tehnic achitat de stat în proporţie de 75%, pe o perioadă determinată, rambursarea TVA şi a concediilor medicale restante, amânarea plăţii CAS şi CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate şi stabilirea prin criterii clare a acestor domenii.

R.S.


Etichete parlamentcoronavirusstare de urgentadecretmarcel ciolacupsdtvapnlcascass(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live